Gelaatsverzorging Maria Galland

Méthode Mosaïque Modelante

Deze revolutionaire methode is gebaseerd op energie, precisie en harmonie. Na een complete, persoonlijke diagnose krijg je op maat gemaakte en doelgerichte oplossingen: zeer efficiënte essences afgestemd op de specifieke huidbehoeften. Manuele handelingen in harmonie met de modellerende eigenschappen van ons exclusief zelf-verwarmend masker. Dankzij de 33 Ultime Pro Booster d’Actifs verhoogt de doorlaatbaarheid van je huid en dringen de actieve bestanddelen optimaal door. Ontdek ook de exclusieve essences om je dagelijkse Maria-Galland-Paris ritueel thuis te beleven.

 

Meer over de Méthode Mosaïque Modelante

 

 

 

Soin Pivoine Révélateur d’Éclat

Deze exclusieve voorjaarsbehandeling laat je ervaren hoe een ultieme extra dosis frisheid aanvoelt. De zachte 009 Essence Pivoine geeft de uitstraling een flinke stimulans en stimuleert de huidactiviteit. Het professionele masker van pioenroos, tarwekiemolie en vitamine B3 zorgt voor een onberispelijk huidbeeld. Straal dus met een roze huid, zoals na een verkwikkende vakantie.

 

 

 

Soin Pureté

Soin Pureté betekent schoonheid tot in de diepte van de poriën en een puur gevoel van welzijn. Laat je verwennen door een prettige gezichtsmassage met een heerlijk geurende gel-crème, ondersteund door een evenwicht herstellende drukpuntmassage, kalmerende effleurages en massagegrepen afkomstig zijn van shiatsu. Pure ontspanning!

 

 

 

Soin Masque Modelant Yeux

De behandeling Soin Masque Modelant Yeux zorgt voor een stralende blik. Met een retinolconcentraat, rijk aan werkstoffen, wordt de tere oogpartij verzorgd en gladgemaakt, perfect tegen lijntjes en rimpels rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. Stress en vermoeidheid verdwijnen onmiddellijk.

 

 

 

Soin Cocon

Bij de behandeling Soin Cocon draait alles om wellness en ontspanning. In elke fase van de behandeling worden weldadige massages uitgevoerd die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren. De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker, dat het gezicht als een cocon omhult, maken de huid weer gezond en vitaal.

 

 

 

Soin Profilift

Soin Profilift zorgt voor direct voelbare en zichtbare resultaten in slechts 60 minuten. Na een grondige reiniging volgt de succesvolle combinatie van Oosterse Shiatsu-massagegrepen met een dieptewerkende bindweefselmassage. Dat zorgt ervoor dat de huid gevitaliseerd en verstevigd wordt en de buitengewoon efficiënte werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen.

 

 

 

Soin Infiniblanc

Soin Infiniblanc is speciaal afgestemd op de behoeften van de rijpere huid. Deze heerlijke anti-aging behandeling verzacht pigmentvlekken en zorgt voor een egale huid en een frisse uitstraling. Het exclusieve Maria Galland Power-Brightening-complex combineert effectiviteit met een plezierig gevoel. Voor een huid die perfect in harmonie is.

 

 

 

Soin Thalasso Visage

Soin Thalasso Visage, de krachtkuur uit de zee, is ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid. Microalgen stimuleren de stofwisseling en herstellen de vermoeide huid. Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en zalige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht.

 

 

 

Soin Lift Confort

Kies voor stimulerend, verwarmend of kalmerend. Na een grondige reiniging wordt een intensief concentraat aangebracht dat is afgestemd op de behoeften van je huid. Een masker versterkt het verzorgende effect, de huid wordt optimaal verzorgd. De afsluitende verzorging verhoogt het energieniveau van de huid. Merk wat pure vitaliteit is met Soin Lift Confort.

 

 

 

Soin Tendresse

Soin Tendresse, verwarmend, verfrissend of ontspannend, brengt de gevoelige huid weer in evenwicht. Kalmerende en regenererende werkstoffen maken haar beter bestand tegen irritaties. Na een zachte reiniging worden de geïrriteerde en rood geworden huidzones behandeld. Een behandeling, die speciaal is afgestemd op de gevoelige huid met zachte producten zoals serums en maskers, brengt de huid in evenwicht en verhoogt haar weerstand.

 

 

 

Soin Clarté

Soin Clarté is een zuiverende systeembehandeling, die effectief overmatige sebumproductie en onzuiverheden bestrijdt. Voor een optimaal resultaat worden drie cabinebehandelingen ontwikkeld, verwarmend, verfrissend of onspannend, die tegemoet komen aan de verschillende behoeften van de vette huid. Na een grondige reiniging zorgt een lymfestimulerende massage voor ontspanning. Daarna wordt de huid verzorgd met speciale preparaten en wordt een masker aangebracht.

 

 

 

ENKEL OP AFSPRAAK

Sint-Petrus-en-Paulusplein 9, 8400 Oostende

+32 478 83 61 61

info@beauty-a-la-carte.be