Méthode Mosaïque Modelante

Méthode Mosaïque Modelante

Ultra-gepersonaliseerde mozaïek methode: ervaar een spectaculair lifting effect

 

Meer dan 50 jaar na de creatie van het iconische Masque Modelant, is deze ultra-gepersonaliseerde en exclusieve methode volledig vernieuwd. De Méthode Mosaïque Modelante is meer dan een gewone gezichtsbehandeling. Een welkomstritueel, een ontspannende anti-aging massage met exclusieve massagetechnieken en een persoonlijk huidadvies zorgen gedurende 90 minuten voor een ultiem gevoel van wellbeing. Een nieuwe, unieke booster garandeert een maximale opname van actieve werkstoffen en zorgt voor een spectaculair anti-aging effect met een gezonde, stralende huid.

 

 

Gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is deze direct jonger makende behandeling iconisch geworden: het is de ultieme illustratie van de revolutionaire Maria Galland Paris methode, gebaseerd op drie effectieve factoren.

 

Dankzij een complete en exacte persoonlijke diagnose om specifieke huidcondities van alle gezichtsdelen vast te stellen, zorgt Maria Galland voor op maat gemaakte en doelgerichte oplossingen: zeer efficiënte essences, afgestemd op de specifieke huidbehoeften worden aangebracht met de Méthode Mosaïque Modelante.

 

Een speciale volgorde van manuele grepen is gecombineerd met de modellerende eigenschappen van ons exclusieve zelf-verwarmende masker.

 

De nieuwste producten combineren zachte texturen met het beste uit de wetenschap en de natuur. De allerlaatste exclusieve innovatie voor het schoonheidsinstituut, de 33 Ultime Pro Booster d’Actifs, verhoogt de doorlaatbaarheid van je huid en zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal doordringen tot de betreffende huidlaag.

 

 

ENKEL OP AFSPRAAK

Sint-Petrus-en-Paulusplein 9, 8400 Oostende

+32 478 83 61 61

info@beauty-a-la-carte.be