Nuit Mystique

 

Nuit Mystique

Voor een onweerstaanbare, mystieke look

 

Le 799 Sérum de Teint Parfait met SPF 20 is een combinatie van een langdurige, verzorgende werking met een direct beauty-effect. Een stamcelextract van frambozen en drie-moleculair hyaluronzuur zorgen voor een drievoudige verzorgende werking op gebied van anti-aging, anti-vervuiling en UV-bescherming: het stamcelextract van frambozen activeert de natuurlijke huidfuncties en stimuleert de celactiviteit, terwijl het drie-moleculaire hyaluronzuur intensief hydrateert. Polysacchariden en vitamine B3 herstellen onregelmatige pigmentvlekken en gaan negatieve milieufactoren tegen. Ultrafijne kleurpigmenten in de glad makende anti-aging serum foundation egaliseren de huidkleur en zorgen voor een egale, jeugdige en stralende teint. SPF 20 beschermt tegen vrije radicalen en voorkomt huidveroudering door UV-schade. De gewenste dekkingskracht kan persoonlijk worden bepaald: voor meer dekkingskracht meer druppels van de serum foundation aanbrengen.

 

518 Blush Poudre Duo is camouflage en highlighter in één. De donkere, zijdezachte tint wordt aangebracht onder de jukbeenderen en voor een complete camouflage ook onder de kin en langs de haargrens. De lichte, glanzende nuance kan als highlighter boven de wangen en onder de wenkbrauwen worden gebruikt. De textuur geeft het gezicht een optisch lifting- & glanseffect.

Met de nieuwe foundationkwast kan een onberispelijke Sérum de Teint Parfait worden aangebracht voor een egale, stralende finish. Afhankelijk van de gewenste dekkingskracht, een of meerdere druppels van de serum foundation aanbrengen op de kwast en de zijdezachte textuur met ronddraaiende bewegingen in de huid laten versmelten.

De waterproof eyeliner 524 Crayon Yeux Infini Waterproof in een intens zwarte kleur is perfect voor een bescheiden dag make-up of een dramatische smokey eye look ’s avonds. Voor de dag make-up het fijne lijntje met de eyeliner direct na het aanbrengen met het sponsje vervagen. Voor een verleidelijke, dramatische avondlook de eyeliner aanbrengen langs de bovenste en onderste wimperrand en even laten drogen. Het resultaat is tot 16 uur vochtbestendig. Met de Super-Glide-formule kan het lijntje extreem licht worden aangebracht.

De volle en tegelijkertijd lichte lippenolie 529 Soin Nutri-Gloss is verzorging en kleur in één. De fluweelzachte textuur geeft de lippen nieuwe glans en laat ze zachtjes glimmen. Vitamine E en natuurlijke oliën hydrateren en revitaliseren de huid. De lippen voelen zacht, stevig en extreem verzorgd aan. De lichte, half transparante kleur N? 20 is ideaal voor overdag, de donkere, matte kleur N? 40 is perfect voor een intensieve avondmake-up.

De gekleurde Mascara 522 Mascara Sculptant in de kleur Aubergine zorgt niet alleen voor perfect gevormde wimpers, maar vooral voor een dramatisch effect en mooie ‘ogenbikken’. Dankzij hun kleur komt de eigen oogkleur optisch beter uit, waardoor de ogen meer gaan glanzen en zorgt dit voor een wow-effect.

 

 

ENKEL OP AFSPRAAK

Sint-Petrus-en-Paulusplein 9, 8400 Oostende

+32 478 83 61 61

info@beauty-a-la-carte.be