Schoonheidssalon Oostende

Schoonheidssalon Oostende

Ontdek wat Beauty à la carte voor jou kan betekenen

 

15/03/2018

FLOWER POWER. Maria Galland Paris heeft een limited edition Soin Perfection Fleurs de Printemps ontwikkeld om je huid te kalmeren, hydrateren en te verlichten. Ideaal om de winterblues van je af te schudden en de lente in je armen te sluiten. Ontdek deze behandeling in mijn schoonheidssalon.

 

27/02/2018

DROGE HUID. In de winter moeten we vaak omschakelen van de koude naar de warme lucht en omgekeerd. Hoe kouder de dagen, hoe hoger we de verwarming in onze huizen zetten en hoe warmer de lucht is die het vocht uit onze huid haalt. Waarom wordt de huid droog en hoe kan je dat voorkomen? Schoonheidsspecialiste Ulrike Knobelspies geeft het antwoord.

 

16/02/2018

QUATRE. Vier uitstekende redenen om vandaag nog een professionele gezichtsbehandeling te boeken: onmiddellijk zichtbare resultaten, efficiënte behandeling, individueel advies en tijd voor jezelf. Ontdek de verschillende gezichtsbehandeling van Maria Galland of plan je bezoek aan mijn schoonheidssalon.

 

08/02/2018

BAUME CONFORT REFLET D'OR. Fluweelzachte bodylotion met intensief hydraterende werkstoffen voor een gladde, stevige huid. De snel intrekkende emulsie kalmeert de huid onmiddellijk en zorgt voor een langdurig weldadig gevoel. 3 in 1: hydrateert, regenereert en zorgt voor een gouden glans. Nu te koop in de webshop.

 

30/01/2018

ORCHIDÉE NOIRE. De lichte, paarse olie van de essence 002 Orchidée Noire is de ideale begeleider voor de winter, wanneer je huid vermoeid en getrokken aanvoelt. Het extract van de zwarte orchidee en de olie van de macadamianoot beschermen en maken de huid weer ontspannen. Lees meer over deze essence van Maria Galland.

 

22/01/2018

MASQUE TENDRESSE. Wanneer je huid in de winter erg afziet, behandel je haar het best twee keer per week na de reiniging met Masque Tendresse 216. Dit is een zacht crèmemasker, speciaal voor gevoelige en geïrriteerde huid. Het innovatieve, kalmerende verzorgingscomplex bevat waardevolle oliën en zorgvuldig geselecteerde plantenextracten. Samen verlichten ze het gevoel van strakheid en verminderen ze de roodheid van de huid onmiddellijk. Te koop in de webshop.

 

16/01/2018

SOIN PROFILIFT. Een intensief verstevigende behandeling die de gezichtscontouren verfijnt en gladder maakt. De speciale shiatsu-massagetechnieken ontspannen niet alleen je gezicht, maar het hele lichaam. Dat zorgt voor het wow-effect wanneer je in de spiegel kijkt. Ontdek deze behandeling in mijn schoonheidsinstituut.

 

08/01/2018

FILOSOFIE. Wist je dat het instituut Maria Galland Paris meer dan 50 jaar geleden werd opgericht door Madame Galland, een buitengewone vrouw, wiens geest nog steeds het merk inspireert en die tot op vandaag nog steeds een inspiratiebron voor vrouwen wereldwijd is? Lees meer over de filosofie van Maria Galland.

 

 

ENKEL OP AFSPRAAK

Sint-Petrus-en-Paulusplein 9, 8400 Oostende

+32 478 83 61 61

info@beauty-a-la-carte.be